Mest solgte

Handels- & leveringsbetingelser

Levering

Bargello tilbyder følgende leveringsformer med hjælp fra vores samarbejdspartnere

  • Post Danmark
  • GLS Pakkeshop
  • Afhentning i Bargello butik

Fortrydelsesret

Fra den dag du modtager varen har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Bargello.dk

 

Du skal inden 14 dage give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Dette kan du gøre ved enten at skrive til vores webmail – webshop@bargello.dk eller ringe til os på 7060 5049. Hvis du vælger at skrive en mail til os skal du i din meddelelse gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

 

Du skal være opmærksom på at du ikke kan fortryde dit køb ved  blot at nægte modtagelsen af varen uden at du har taget kontakt til os og gjort os opmærksom på dette.

Reklamationsret 

Købelovens mangels regler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.bargello.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Betalingskort:

På vores hjemmeside www.bargello.dk kan der betales med følgende kort Dankort, Visa, Mastercard og Visa Electron.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

  • Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret. 

  • Varens stand, når du sender den retur

  • Du er selv ansvarlig for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes egen håndtering. Et eksempel herpå kunne være hvis varen ikke fungere som den skal. Med andre ord skal varen være i samme tilstand som det ville svare til hvis du kom ned i den fysiske butik for at prøve den.

  • Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes denne som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har betalt os tilbage. Du skal dog være opmærksom på at ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, at du selv skal betale udgifterne hertil.

 

Vi tilbagebetaler din betaling under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor du har givet udtryk for din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Bargello Aps

Toftegårds Allé 45

2500 Valby 

Det er også muligt at returnere varer ved fortrydelse til vores butik, såfremt faktura fra Bargello Webshop er medbragt.        

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Når du sender varen retur er du ansvarlig for, at varen er pakket ind på en forsvarlig måde.