Mest solgte

Om os

Bargello blev grundlagt i 1952 i den tyrkiske hovedstad Ankara.  Bargello har igennem de sidste 60 år etableret sig som den førende udbyder af dufte og parfumer i Tyrkiet.  Derudover har vi i en årrække ekspanderet Bargello - konceptet til store dele af Europa, så vi i dag stolt kan fremvise 106 succesfulde og etablerede forretninger i flere EU lande, samt 108 forretninger i Tyrkiet.  Vi har også etableret franchises i Golfen, herunder Dubai.

Hos Bargello udvikler vi vores egne dufte, og har siden 2008 haft vores primære produktion beliggende i den tyrkiske storby Bursa.  Den overordnede målsætning hos Bargello har altid været at vi selv definerer, og i vid udstrækning skaber vores eget personlige varemærke. Derfor har der siden oprettelsen af Bargello foreligget et stærkt incitament for at udvikle innovative dufte, der i høj grad vil omdefinere kundens tilgang til parfumer. Et eksempel på dette er vores Eau de parfumersom sælges i mere end 400 forskellige varianter.

Hos Bargello har målsætningen altid været udviklingen af unikke dufte af bedste kvalitet, hvor rettesnoren altid har været at skabe noget nyt og spændende og dermed løfte os fra det monotone og sædvanlige.

I forlængelse af dette har vi specialiseret os i dufte i over 60 år, og har i den sammenhæng kunnet optimere vores udvalg og muligheder. Derfor tilbyder vi også unikke dufte til hjem, biler og kontorer. Vores brede udvalg af netop disse produkter har givet Bargello en særlig plads på markedet, da vi kan tilbyde vores kunder enestående dufte til alle omgivelser.

Ved at adoptere denne tilgang, har vi med stor succes kunne adskille os fra vores konkurrenter, og dertil sætte vores helt eget præg på markedet. Vi har i den sammenhæng mødt en stor kundetilfredshed på tværs af Europa og i Tyrkiet, som det fremgår af vores slogan ”kvalitetsdufte til enhver lejlighed”

Miljøgodkender & Certifikater

Bargello’s dufte og parfumer blev i år 2012 godkendt efter IFRA standarderne (International Fragrance Association) og har i årenes løb tilegnet sig en del certifikater. Vores produkter er i henhold til disse standarder, klassificeret som anti-irriterende og ikke-allergiske.

  • ISO 9001:2008 – kvalitetsledelsessystem

  • ISO 14001:2008 – miljøledelsessystem

  • ISO 18001:2007 – arbejdsmiljø- og sikkerhedsledelsessystem  GMP 

Grundet Bargellos kompromisløse tilgang til kvalitet har vi målrettet fokuseret på opretholdelsen af en bæredygtig produktion, der indordner sig de nødvendige retningslinjer og standarder i EU.

I den forbindelse har Bargello fået en omfattende anerkendelse, både i og udenfor Tyrkiet for den høje prioritering af kvalitet og sikkerhed. 

Vores teams vision

cms-img

Vores vision for fremtiden er at skabe et innovativt alternativ til det eksisterende marked for parfumer og dufte i Danmark. Vi vil i den sammenhæng profilere Bargello og præsentere de bedste produkter til vores kunder. Vi er et ungt og dynamisk team, som sigter mod at blive Skandinaviens reference i dufte og parfumer. Vi ønsker at fremstå som en attraktiv og spændende virksomhed, som bryder de traditionelle normer, der eksisterer omkring kosmetik/dufte og på samme tid levere produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Mission

Bargellos mission har altid været at bringe unikke kvalitetsvarer til vores kunder, kombineret med et bredt sortiment og konkurrencedygtige priser. Hos Bargello har omdrejningspunktet altid været unikke dufte, høj kvalitet og stor kundetilfredshed. Denne indstilling vil også danne grundlaget for Bargello Danmark. Bargello Danmark vil videreføre denne tradition, og skabe et spændende og interessant alternativ til det eksisterende parfumemarked.   Vi vil gøre op med præmissen om at kvalitetsdufte skal koste pengepungen dyrt. Derfor vil vi tilbyde vores kunder i Skandinavien produkter med høj kvalitet og overkommelige priser, som vil ændre tilgangen til køb af parfume og dufte.